Szigetszentmiklós

2013.06.08. 14:03

Árvízi közlemény a lakihegyi védekezésről

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy&nbsp;<strong>Lakihegy településrészen folyamatosan zajlik a védekezés</strong>. A Katasztrófavédelem a mai nap folyamán is nagy erőkkel jelen van, akárcsak a rendőrség, a tűzoltóság és a polgárőrség.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Lakihegy településrészen folyamatosan zajlik a védekezés. A Katasztrófavédelem a mai nap folyamán is nagy erőkkel jelen van, akárcsak a rendőrség, a tűzoltóság és a polgárőrség.Rajtuk kívül ma több mint 400 önkéntes segítette a munkát.

Az önkéntesek azóta is folyamatosan jelentkeznek az ügyeleti önkormányzati telefonvonalakon (06 24 505 578, 06 24  505 509).

Kizárólag Szigetszentmiklós, Lakihegy településrészen a gáton túli, ártéri területrész veszélyeztetett. A Kis-Duna melletti területeket nem veszélyezteti az árvíz a Tassi és Kvassay zsilipnek köszönhetően, így ezen területeken nem indokolt a védekezés.

Szigetszentmiklós,2013. június 7.

 

Tisztelettel:

Szabó József

polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!