Helyi közélet

2014.03.27. 18:55

„Nagyszülős Nagykaland” címmel rajzverseny

Debrecen - Lezárult a debreceni önkormányzat „<em>Helps – Lakhatási és gondozási megoldások az idős és sérülékeny lakosság számára, valamint helyi partnerségi stratégiák közép-európai városokban</em>” című projekt keretén belül meghirdetett rajzpályázata.

Debrecen - Lezárult a debreceni önkormányzat „Helps – Lakhatási és gondozási megoldások az idős és sérülékeny lakosság számára, valamint helyi partnerségi stratégiák közép-európai városokban” című projekt keretén belül meghirdetett rajzpályázata. A „Nagyszülős Nagykaland” elnevezésű rajzversenyt az általános iskolák első és második osztályos tanulói részére hirdette meg az önkormányzat. A nagy sikerrel lezajlott pályázat sajtónyilvános eredményhirdetésén Pajna Zoltán, Debrecen alpolgármestere adta át a díjakat a legszebb és legkifejezőbb rajzok készítőinek. Ezzel egy időben kiállítás nyílt a legszebb munkákból a Debrecen Plaza aulájában.

HBN


A díjazottak

I. Kozma Dóra (Benedek Elek Általános Iskola 2.b)

II. Piroska Krisztina (Bocskai István Általános Iskola, 1.c)

III. Vasa Márk Mihály (Csapókerti Általános Iskola, 2.a)


Különdíj

Oláh Nándor (Benedek Elek Általános Iskola 1.b)

Balogh Emília (Gönczy Pál Általános Iskola 2.b)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában