Sport

2012.11.19. 14:50

Varga Miklós B1-bajnok!

A hajdúsámsoniak kétszeres olimpikonja, a révkomáromiakat légiósként erősítő Varga Miklós aranyérmesként zárta a BoxingONE Liga küzdelmeit.

A hajdúsámsoniak kétszeres olimpikonja, a révkomáromiakat légiósként erősítő Varga Miklós aranyérmesként zárta a BoxingONE Liga küzdelmeit.A magyar válogatottakkal megerősített Komarno Sharks hazai ringben 14:2 arányban bizonyult jobbnak a Debrecennél, így hibátlan mérleggel, négy meccsből négy győzelemmel megnyerte a B1 aranyérmét. A sikerben jelentős részt vállalt a hajdúsámsoni Varga Miklós, aki nem talált legyőzőre a sorozatban. Az olimpikon edzője, Máté Attila szerint tanítványa egyre jobb formát mutat, bíznak benne, hogy a decemberben, Debrecenben megrendezésre kerülő országos bajnokságon a bunyós hetedik felnőtt magyar bajnoki címét is begyűjti.

A két győzelem után vereséget szenvedő debreceniek számára is tartogat még kihívást a B1-szezon, ha Rácsai András öklözői a januári szezonzárón legalább döntetlenre végeznek a Galánta együttese ellen, akkor ezüstérmesként zárják a sorozatot.

 

DVSC-Révkomárom 2:14

56 kg: Kalucza Norbert – Nagy Krisztián 0:2

60 kg: Hinger Gábor – Varga Miklós 0:2

64 kg: Görbics Gábor (joker) – Király Viktor 0:3

69 kg: Hegyi Barnabás – Klasz Árpás 0:2

75 kg: Tóth József – Harcsa Zoltán (joker) 0:3

81 kg: Nagy Péter – Szabó Alexander 2:0

91 kg: Deél Szabolcs – Tlkanec Erik 0:2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!