Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.12. 21:35

Ráfutásos ütközés egy sérüléssel Napkor közelében

<p>Napkor - Szombat este három autó karambolozott egymással, a 41-as főúton Napkor közelében. <dia width="900" height="700" alt="Ráfutásos ütközés egy sérüléssel Napkor közelében 2008.07.12."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/R_fut_sos__tk_z_s_egy_s_r_l_ssel_Napkor_k_z/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ráfutásos ütközés egy sérüléssel Napkor közelében 2008.07.12." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080712harmaskarambol_ps-2.wmv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Napkor felől haladt Oros irányába három jármű. A hátul haladó Suzuki vezetője késve észlelte, hogy az előtte haladó Mercedes az elöl lassító Opel mögött szintén lassít, és fékezés közben nekiütközött a középen ragadt autónak.

A Mercedes a váratlan lökéstől nekiütközött az Opelnek, így mindhárom jármű megrongálódott, ráadásul a Suzuki egyik utasa is megsérült.

A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítására.

A helyszínelés idején óvatosan kellett a forgalmat terelni, mert Vásárosnamény felé több tűzoltó sietett, ugyanis kisebb üzemzavar történt az ott működő faipari üzemben.

Hat sérült a frontális karambolban Napkornál
Szombat reggel röviddel egymás után három közúti baleset történt. Kettő a 41-es főúton, egy a 403-as elkerülő úton, ahonnan hat sérültet vittek kórházba a mentők.   

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!