Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.04. 09:49

Parkolás, ejj, parkolás! - olvasónk felvételei Nyíregyházáról

<p>Nyíregyháza - Egyik nyíregyházi olvasónk megosztotta velünk levelét, melyet a Közterület Felügyeletnek címezett. <dia width="900" height="700" alt="Parkolás, ejj, parkolás! - olvasónk felvételei Nyíregyházáról 2008.07.04."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Parkol_s__ejj__parkol_s____olvas_nk_felv_te/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Parkolás, ejj, parkolás! - olvasónk felvételei Nyíregyházáról 2008.07.04." /></a></dia></p>

Tisztelt Közterület Felügyelet

A Vasvári Pál utca 42. és Őz utca 3. között található réten történt rongálással és parkolással kapcsolatban szeretnék Önöknél bejelentést tenni. A mellékelt képeken látható autó tulajdonosa önkényesen eltávolította a parkolót és utat a réttől elválasztó korlátot (a képeken jól látható a  folytonossági hiány).

2008. július 1. óta a rétet parkolónak használja, holott mindkét ház mindkét oldalán található megfelelő számú parkoló (a Vasvári Pál utca 42. mögött néhány hónapja alakítottak ki egy nagy, közel 50 helyes aszfaltozott parkolót). Fent nevezett dátum óta az illető rendszeresen a réten, közvetlenül a bejárati ajtó elött parkol. Mind a rongálás (korlát eltávolítása), mind a parkolása szabálytalan. A privát véleményemet nem közölném, nem bírná el a klaviatúra... Kérem mielőbbi hathatós intézkedésüket az üggyel kapcsolatban.

K. bácsi, Nyíregyháza

Önnek is vannak hasonló felvételei? Küldje el nekünk az [email protected] címre, és mi közzétesszük azokat!

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!