Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.12. 21:23

Egyszerűen bonyolult helyzet Szabolcsveresmarton

<p>Szabolcsveresmart - Szombat délután egy Audi halad Szabolcsveresmart belterületén, a Táncsics úton, amikor egy neki jobbról érkező segédmotorosnak ütközött. <dia width="900" height="700" alt="Egyszerűen bonyolult helyzet Szabolcsveresmarton 2008.07.12."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Egyszer__369_en_bonyolult_helyzet_Szabolcsv/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Egyszerűen bonyolult helyzet Szabolcsveresmarton 2008.07.12." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080713szveresmart_ps.wmv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

A motort vezető 13 éves gyerek könnyebb lábsérülést szenvedett. A mentők kórházba vitték, a rendőrség pedig eljárást indított a felelősség megállapítására. Az adatgyűjtés meglepő dolgokat eredményezett.

A motoros úgy tudni nincs még 14, nincs vezetői engedélye, és a motoron nincs kötelező felelősség biztosítás. Hogy az eset leírása se legyen könnyű, a baleset helyén minden utca Táncsics utca! Balra zsákutca, jobbra a Tiszához vezet. Tábla nincs, tehát a jobbkéz szabály érvényes, egy veszélyes útkanyarulat jobbra tábla ugyan van, de az el volt fordítva, az autós ezt nem láthatta.

Autót törni puszta kézzel
Részegnek tűnő honfitársunk ezzel a kéréssel fordult az arra járókhoz szombat délután Nyíregyházán, a Vasvári Pál utca elején.  

Nyíregyháza: autós kontra motoros 1-1
Két motoros baleset történt szombaton délelőtt Nyíregyházán, az egyikben az autós, a másikban lehet, hogy a motoros a hibázó fél.    

Hat sérült a frontális karambolban Napkornál
Szombat reggel röviddel egymás után három közúti baleset történt. Kettő a 41-es főúton, egy a 403-as elkerülő úton, ahonnan hat sérültet vittek kórházba a mentők.   

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!