Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.07. 16:25

Dióhéjban - Mátészalka, Fábiánháza, Nagyecsed

<p>Fábiánháza - Az idei esztendő sem múlhat el Makkos Kupa nélkül Fábiánházán. A rendezvényt július 12-én, szombaton tartják a településen. Az amatőr fogathajtók versenye mellett egész napos kulturális népünnepély lesz!</p>

Mátészalka

Idén augusztus 4-15. között rendezik meg a már hagyománnyá vált nyári művészeti szaktábort a mátészalkai VMK-ban, ahová 7-14 éves, színjátszást kedvelő gyermeket várnak a szervezők. További információ a 44/310-010-es telefonszámon kapható.

Nagyecsed

Egy benne hagyott indítókulccsal álló furgont loptak el pénteken éjszaka egy nagyecsedi ház elől. A rendőrség ismeretlen tettes után indított nyomozást. A 700 ezer forint értékű járművet másnap Nyírbátorban találták meg. Az elkövetőt keresik – tájékoztatta lapunkat Fülöp Gergely r. főhadnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fábiánháza

Az idei esztendő sem múlhat el Makkos Kupa nélkül Fábiánházán. Az ötödik alkalommal életre hívott rendezvényt július 12-én, szombaton tartják a településen. Az amatőr fogathajtók versenye mellett egész napos kulturális népünnepély várja a kicsiket és nagyokat, az est sztárvendége Varga Feri és Balássy Betty lesz.


- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!