Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.25. 18:27

Virtusverseny, grundbirkózás Bökönyben

<p>Bököny - Hatodik alkalommal rendeznek falunapot sok érdekes programmal Bökönyben szombaton.</p>

Immár hatodik alkalommal rendeznek falunapotBökönyben június 28-án. Délelőtt sportprogramok lesznek a nagykállói kistérségben élők számára: az érdeklődők jelentkezhetnek amatőr focibajnokságra, virtusverseny és grundbirkózásra. A versenyek a Komplex Kistérségi Szabadidősport Program támogatásával valósulnak meg. 10 órára várják a motorosokat, akik 10.45 óráról motoros felvonulást tartanak a településen, majd 11.15 órától Hidi Miki motoros bemutatóját tekinthetik meg a résztvevők. Ezt nem a sportpályán, hanem az erre a célra alkalmas Damjanich utcán tartják.

A programok között szerepel 13.30 órától a színpadon: helyi művészeti csoportok fellépése, Dósa Gyalogos Bandérium bemutatója, 15.30 órától Piskolczi Géza polgármester köszönti a résztvevőket, valamint átadásra kerülnek a képviselő-testület által adományozott kitüntető címek. S folytatódnak tovább a szórakoztató programok kicsiknek és nagyoknak. lesz továbbá rock and roll party, és sok-sok zene népszerű előadókkal. A falunap este tűzijátékkal ér véget. További információkat lehet kérni Bobikné Sándor Erzsébettől a 06-42/566-000/016-os és a 06-42/266-078-as számokon.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!