Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.17. 12:42

Tűz felett ugorhatnak a szerelmesek

<p>Tiszavasvári - A szerelmespárok 21 órakor ugorhatnak tüzet, 22 órakor pedig a tiszadadai mamutcsontokat láthatják a múlt iránt érdeklődők.</p>

Éjfélig várja az érdeklődőket Tiszavasváriban a Vasvári Pál Múzeum június 21-én 14 órától. A kiállítások mellett számos kulturális programok láthatnak az érdeklődők.

A múzeum előtt 14 órakor Torma János fafaragó kiállításának megnyitóját rendezik meg. Megnyitja Rozgonyi Attila polgármester, közreműködik a Napraforgó Nyugdías Klub asszonykórusa. A délután folyamán fellép még a múzeum előtt a Hétszínvirág Bábcsoport 15 órától, lesz viseletbemutató 16 órától, bemutatót tartanak a beregdaróci asszonyok, 19 óráig pedig a Kézművesek utcája látható Sőrés sétányon.

A Szentmihályi téren 19 órakor lesz a múzeumi emléklapok és a Gombás András-díj átadása. A Sugalló népzenei együttes koncertezik 1915 órától, majd 20 órakor a Kör-karéj Néptáncegyüttes lép fel. A szerelmespárok 21 ugorhatnak tüzet, 22 órakor pedig a tiszadadai mamutcsontokat láthatják a múlt iránt érdeklődők.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!