Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.21. 20:34

Ütött a taxis, vagy a srác kezdte?

<p>Nyíregyháza - Hatalmas hangzavar volt hajnali 2 órakor Nyíregyházán, a Dohány utca – Vasvári Pál utca kereszteződésénél, ahová csaknem tucatnyi taxi érkezett három fiatal miatt. <DIA alt="Ütött a taxis, vagy a srác kezdte? 2008.06.21." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_t_tt_a_taxis__vagy_a_sr_c_kezdte__2008_06_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Ütött a taxis, vagy a srác kezdte? 2008.06.21." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.szon_szerkesztoseg/taxis-balhe-hangoskodas-verekedes-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A hangzavarban nehéz volt összefüggő történetet kihámozni. A kereszteződésben csaknem tucatnyi taxi állt, és messziről is láthatóan indulatok feszültek egymásnak, szinte izzott a levegő. Vélhetően a három fiatal egyikének nézet eltérése támadt valamelyik taxissal.

A kiabálásban azt lehetett hallani, ahogy a három fiatal egyike azt kérte számon, hogy valaki fejbe verte, miközben az egyik belvárosi szórakozó helyről araszoltak haza.

Azt, hogy a bántalmazást valamelyik taxis okozta volna nem lehetett egyértelműen hallani, de vélhetően a bántalmazás híre úgy ment tovább, hogy taxist támadtak meg, ezért érkezett a sok jármű. Szó volt róla, hogy rendőrt hívnak, de végül ez elmaradt, majd a vitatkozók távoztak.

Öten dobálták a taxist

Kiderült mi okozta azt a hangzavart, ami hajnali 2 órakor hallatszott a Vasvári Pál és a Dohány utca sarkán Nyíregyházán. Ahogy arra számítani lehetett, a három srác és két a képeken nem látható társa volt a kezdeményező a portálunkhoz eljuttatott információ szerint.

Az Északi ABC közelében egy taxi elejéhez vágtak egy padot, megrongálva az autót, majd futni kezdtek a belváros felé. A megtámadott taxisnak segítő társak állták körbe a három fiút, de két társuk megszökött, őket a Kossuth utcán találták meg. A hangzavarban nem lehetett pontosan érteni mi történt, de miután rendőrségi feljelentésről nincs információ, a hangoskodáson túl semmi nem történt. Azt nem tudni a kocsiban mekkora kár keletkezett, és ki fogja azt kifizetni?

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!