Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.23. 08:25

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei politikusok az iwiw-en

<p>Nyíregyháza- Böngészett már az iwiw-en? És "belebotlott" netán újságokból ismert névbe? Mi igen! Összegyűjtöttük Önöknek megyénk politikusait az iwiw-ről. Ha Ön esetleg talált még másokat is, küldje el szerkesztőségünkbe adatait, és mi publikáljuk!</p>

Felbermann Endre, önkormányzati képviselő

Magamról: Pár hónapos csecsemő voltam, mikor szüleim illegális határátlépési kísérlet közben elvesztettek. Azóta keresem magam és dilemmázok, hogy én vagyok e én.

Ezt csinálom, mikor dolgozom: Saját vállalkozást vezetek,lebonyolítok beruházásokat, közbeszerzési pályázatokat, gázkészüléket forgalmazok, ingatlanokkal kereskedek és brahiból önkormányzati képviselő vagyok.

És amikor nem dolgozom: Irányítgatom a városi SZDSZ-t, szaunázok,úszok,bowlingozok,unokázok, családfa - és helytörténeti kutatást végzek és bálokba járok táncolni, meg jókat enni.

Vojnik Mária, MSZP, országgyűlési képviselő

Vojnik Mária kizárólag annyit árul el magáról, hogy nő, Nyíregyházán él és magyar.

Pettkó András, országgyűlési képviselő

Magamról: http://www.pettkoandras.hu

Ezt csinálom, mikor dolgozom: képviselő

És amikor nem dolgozom: kertészkedem

Mindemellett a Halak jegyében született Pettkó András.

Czomba Sándor, országgyűlési képviselő:

Magamról: 1963-ban születtem Vásárosnaményban. Családommal Vásárosnaményban élek.Okleveles gépészmérnöki, pedagógusi, igazságügyi műszaki szakértői diplomákat szereztem, illetve végzős PhD hallgató vagyok. Angol felsőfokú „C” típusú és német alapfokú „C” típusú nyelvvizsát szereztem. Tíz évig a vásárosnaményi szakképző iskolában tanítottam előbb szaktanárként, majd mint műszaki-igazgató helyettes.
1999-től 2006-ig a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Munkaügyi Központ vásárosnaményi Kirendeltségét vezettem. 2006. május 16-a óta vagyok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 8-as számú választókerület országgyűlési képviselője. Gábor fiam 21 éves, a debreceni Egyetem hallgatója. Gergely a vásárosnaményi gimnázium 3. éves tanulója. Párom Nagy Tünde gemzsei Általános Iskola igazgatója. Közös kislányunk Kitti 8 éves, most iskolás.Szabadidőmet sportolással (korábban 8 évig cselgáncsoztam) és zenéléssel (hobbi szinten gitározom) töltöm legszívesebben.

Legfontosabb számomra a családom.

Ezt csinálom, mikor dolgozom: Országgyűlési képviselő vagyok

És amikor nem dolgozom: Kirándulok a családommal, sportolok, motorozom, zenét hallgatok

Tilki Attila, országgyűlési képviselő

Nem sokat árul el magáról Tilki Attila az iwiw-en, viszont az kiderül: beszélangolul, németül, oroszul és természetesen magyarul. Vannak állatai: 2 kutya 3 macska 1 teknős 1 pucér egér.

Tukacs István, országgyűlési képviselő

Tukacs István sem árul el sokat az iwiw-en, de annyi bizonyos, hogy 907 ismerőse van, beszél a magyar mellett angolul is, születésnapja pedig július 10-én van.

Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés elnöke

2007 áprilisa óta nem jelentkezett be az iwiw-re, és egyetlen ismerőse van - akitől a meghívót kapta. Magáról szinte semmit nem árul el.

Fülöp István, országgyűlési képviselő

Magamról: I.Kor.13.

Amikor dolgozik: politizál,

amikor nem dolgozik: akkor is


Ha Ön felfedezett más Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei politikust az iwiw-en, küldje el a [email protected] címre!

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!