Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.10. 13:40

Segítség segítség – kiáltotta a nő Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Hajnali 3 óra körül verte fel a Dohány utca csöndjét Nyíregyházán hangoskodás, kiabálás, némi csattogás végül segélykérés, egy férfit igazoltattak a rendőrök. <dia width="900" height="700" alt="Segítség segítség – kiáltotta a nő Nyíregyházán 2008.06.10."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Seg_ts_g_seg_ts_g___ki_ltotta_a_n__337__Ny_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Segítség segítség – kiáltotta a nő Nyíregyházán 2008.06.10." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/segitseg-kiabalas-hangzavar-csete-pate-nyiregyhaza.wmv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Előbb hangoskodás, utána kiabálás zaja hallatszott a Vasvári Pál utca felől a Dohány utcán Nyíregyházán. Két nő és egy férfi vitája torkollott veszekedésbe, aminek nyomán az egyik nő elszaladt. A másik a közelben maradt, nem is nagyon tehetett mást, mert a tőle fiatalabb férfi megfogta a karját, hogy ne menekülhessen, a másik kezével legyintgette.

A nő a földre ülve kiáltozott segítségért. Nem sokára megérkezett egy rendőrautó, a kiszálló járőrök megkérdezték mi a gond, utána megérkezett egy másik járőrautó, és ekkor próbálták tisztázni, mi a hangzavarás oka. Annyit lehetett hallani, hogy a férfi elvette a nő lakáskulcsát, (miért kell akkor ütni egy nőt) majd ezt határozottan tagadta a férfi, de mindjárt utána a zsebéből kivette és átadta a kulcsot. Ezt követően a rendőrök elkísérték a nőt, a férfi pedig gyalogosan távozott a Vasvári Pál utca felé.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!