Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.22. 11:14

Reagálás az Elbirtokolt birtokok-ra

<p>"Csodálom és nagy tisztelettel adózom E. Nagy István fehérgyarmati olvasó-szerkesztő úrnak a 2008. június 9ei lapban megjelent „Elbirtokolt birtokok” című írásában foglaltakért. "</p>

De elismerés jár a szerkesztőségnek is az igen sok magyar állampolgárt érintő felvilágosító írás megjelentetéséért, melyet a június 14-i lapban megtiszteltek „a hét levele” rovatban foglaltakkal. A tények egész sorát találjuk meg E. Nagy István úr írásában, melyet teljes mértékben folytattak le Tiszalökön is, de gondolom, hogy még igen sok területen.

A tsz-ek vezetősége igen ügyesen kihagyta „az illetékesek informálását 1992-ben”, s így a földrendezés és -kiosztás után megmaradt területek, a mi jogos tulajdonunk, nem kerültek „törvényes garanciára” hivatkozó vezetők kapzsisága miatt az érdekeltekhez, melynek magubnk is személyes szenvedő alanyai vagyunk.

Igaz, már eltelt 15–16 év, de ez nem lehet akadálya, hogy a jogtalan elbirtoklástól – a földterület nagyságától függetlenül – visszakerüljön végre az igazi jogos magyar állampolgárokhoz. Kapcsolódom ez úton, hogy az illetékesek visszamenőlegesen vizsgálják felül a durva zsarolással elbirtokolt földügyleteket, melyet nagyon sokan remélnek, és előre is köszönettel várnak. Pozitív döntést remél nagyon sok ember, így magunk is.

Előzmény:

Kapcsolódó cikkek:

Király Sándor, Tiszalök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!