Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.25. 06:04

Nyíregyháza szégyene: Ellopták a növényeket a korzóról!

<p>Nyíregyháza - Olvasónk hívta fel a figyelmünket városunk egy újabb szégyenére: a korzón elhelyezett virágládákból nem elég, hogy a virágokat kilopták, most hatalmas lábnyomok ékeskednek a helyükön... <dia width="900" height="700" alt="Ellopták a növényeket a Korzóról! 2008.06.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ellopt_k_a_n_v_nyeket_a_Korz_r_l__2008_06_2/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ellopták a növényeket a Korzóról! 2008.06.24." /></a></dia></p>

Talán az UFÓ-k rabolták el? Vagy csak néhány mókás kedvében lévő fiatal? Esetleg egy szolíd anyuka vitte haza a növényeket, hogy az ő lakását ékesítsék? Írja meg véleményét fórumunkon!


Fertő, szemét, piszok, vagy akár utcalányok Nyíregyházán és környékén? Látta? Elcsípte? Lefotózta, vagy videót készített róla? Küldje el nekünk! Vadásszuk együtt Nyíregyháza szégyenét! Várjuk fényképét, videóját vagy javaslatát a [email protected] címre!


Kapcsolódó cikkek:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!