Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.04. 18:20

Nyit a nagykorúvá vált Kelet-Nyugat Expo

<p>Nyíregyháza - Immár 18. alkalommal rendezik meg a Kelet-Nyugat Nemzetközi Kiállítás és Vásárt a hagyományos helyszínen: Nyíregyházán, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban június 5-8. között.</p>

Az ünnepélyes megnyitó június 5-kén 11 órakor lesz, hogy aztán át is adják a terepet az üzletembereknek és persze a nagyközönségnek.

Hagyomány és újdonság ötvöződik a programkínálatban: előbbihez tartozik az építőipari szakkiállítás, a lakberendezés- és bútorkiállítás, a kert- és dísznövény kiállítás, utóbbihoz nemzetközi dísz- és fegyverkovács mesterek versenye, vagy éppen a reneszánsz játékok.

A látványos és hasznos (véradás, ingyenes szűrőnap) programok mellett továbbra is a térség gazdasági és társadalmi életéről, üzleti lehetőségeiről szól az expo, nagy hangsúlyt helyezve a nemzetközi kapcsolatépítésre. Több ország képviselteti magát, június 6. a Szlovák Köztársaság nemzeti napja lesz. A Védett Szervezetek Országos Szövetsége is önálló kiállítói pavilonnal mutatkozik be.

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!