Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.12. 10:52

NAP ELŐFIZETŐJE Valcsik János

<p>Baktalórántháza – A baktalórántházi Valcsik János évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk.</p>

– Több mint 40 éve járatom a napilapot, szüleim és anyósomék is rendszeresen olvasták annak idején. Nagyon elégedett vagyok a kézbesítéssel és a Kelet tartalmával is. Kettesben olvassuk reggelenként a nejemmel. Sokáig dolgoztam önkéntes tűzoltóként, motoroztam is, nem csoda hát, hogy a versenysport és a közbiztonsági hírek érdekelnek leginkább.

Ma is részt veszek egy-egy tájtúrán ötven esztendős Csepel motorommal. A nejem, Julika most főképp a kertészeti témájú írásokat figyeli az újságban, hasznos permetezési, metszési tanácsokat kapunk olykor. A jogi esetekre is kíváncsiak vagyunk, egy-egy érdekes cikket külön félreteszünk, megőrizzük, miután elolvastuk! – mondta el előfizetőnk.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!