Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.15. 23:58

Késelés a fényeslitkei kocsma előtt

<p>Fényeslitke - Vasárnap este Fényeslitkén egy kocsma előtt történt késelés. Egy ember meghalt, egyet kórházba szállítottak.</p>

A Záhonyi Rendőrkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos csoportja megkezdte az adatgyűjtést. Egy férfit előállítottak a kapitányságra.

Jelentős rendőri erő a gyilkosság helyszínén 

Egy ember meghalt, egy megsérült, amikor szurkálás történt vasárnap este Fényeslitkén. Az elsődleges információ szerint egy autóval indult öt fiatalember egy kocsmához. Ketten bementek sörért, a többiek kint vártak. Egyszer csak azt vették észre, hogy egyikük vérző testtel kitámolyog, társa pedig odabent fekszik eszméletlenül.

A kihívott mentők nem tudtak segíteni rajta, sérüléseibe a helyszínen belehalt. A másik férfit elszállították, de azt, hogy ki volt a szurkáló még nem tudják a közelben állók. Sokan érkeztek a tragédia helyére, ezért megerősítették a rendőri egységeket. Egy személyt előállították, és most adagyűjtéssel folyik a szurkálás körülményeinek felderítése.

- Fülöp Gergely, Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!