Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.10. 11:43

Futballpályát avattak Nyírjákón

<p>Nyírjákó - A Nyírjákó SC megnyerte az idei bajnokságot már a hátralévő mérkőzés eredményétől függetlenül, hisz 15 ponttal előzi meg a 2. helyezett csapatot.</p>

Nyírjákón június 5-én futballpálya-avatót tartottak, amelynek keretében sor került a Nyírjákó SC – Baktalórántháza VSE labdarúgó-mérkőzésre. A jó hangulatú barátságos mérkőzésen az NB II-es csapat 6:3-ra győzött a megyei IV. osztályban szereplő házigazdák ellen.

A Nyírjákó SC megnyerte az idei bajnokságot már a hátralévő mérkőzés eredményétől függetlenül, hisz 15 ponttal előzi meg a 2. helyezett csapatot.
Utoljára 30 évvel ezelőtt nyert bajnokságot Nyírjákó. A jelenlegi csapat 10 évvel ezelőtt alakult, volt már bronzérmes, ezüstérmes, erre az évre beérett az arany. A focipálya felújítását pályázati pénzből (630 eezer forintot nyertek), és társadalmi munka igénybevételével oldották meg.

Az ünnepségen részt vett Farkas Balázs is, aki jelenleg a Dinamo Kijev játékosa. A fiatal játékos szabadságon van idehaza, nagymamája Nyírjákón él, szívesen tett eleget a meghívásnak. A csapat megünnepelve az aranyérmet, 3 napos erdélyi kiránduláson vesz részt a bajnokság befejezése után.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!