Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.30. 11:10

Falunap Napkoron kicsiknek és nagyoknak

<p>Napkor - Sportprogramok, ügyességi vetélkedők várnak kicsikre és nagyokra. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/falunap-napkoron/cn/szon-news-km_01-20080630-104914"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Falunapot rendez a napkori önkormányzat július 5-én a helyi sportpályán. A huszárok bevonulásával kezdődik 8 órakor a program, majd motorosokat is láthatnak az érdeklődők. A megnyitó 10 órakor lesz, amelyet főzőverseny követ.

Az egésznapos kulturális műsorban fellépnek az óvodások és az iskolások, a szülői munkaközösség tagjai. Szerepel továbbá a Napkori Asszonykórus, Erdőd testvérváros művészeti együttese, az általános iskola tanárainak csoportja, az Igrice néptáncegyüttes, a Sényői Ifjúsági Tánccsoport. Az éjszakai órákban éjfélig diszkó vár a táncos lábúakra. Rendeznek még sportprogramokat, valamint ügyességi vetélkedőket gyermekeknek.

- M. Magyar László -




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!