Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.02. 20:14

A nap előfizetője: Kekecs Józsefné

<p>Nyíregyháza – A Borbányán élő Kekecs Józsefné évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak, hűségét receptkönyvvel köszönte meg szerkesztőségünk. Ilike néni szívesen mesélt olvasási és főzési szokásairól olvasóinknak.</p>

– Hosszú-hosszú évek óta járatom a Keletet, fájó szívvel mondanék le róla. Azért szeretem, mert megtalálok benne minden friss, fontos, érdekes hírt, képes beszámolót, ami foglalkoztat. Régen éves előfizetést választottam, jelenleg havi részletekben fizetem az újságdíjat, mert így könnyebb kigazdálkodnom a szerény kis nyugdíjamból.

Nagyon örülök, hogy végre én is bekerülhettem a szerencsés előfizetők közé, régóta vágytam már erre a szakácskönyvre. Lánykoromtól sürgök-forgok a konyhában, sok régi receptem van, amit még édesanyámtól örököltem. Biztosan kipróbálok néhányat kedvenc napilapom menüajánlatai közül is! – mondta hűséges előfizetőnk.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!