Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.19. 07:47

Öten sérültek a karambolban Vitkán

<p>Vásárosnamény-Vitka - Vasárnap este két autó frontális karambolja nyomán öt személyt kellett sérülés miatt kórházba vinni. <dia width="900" height="700" alt="Öten sérültek a karambolban Vitkán 2008.05.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_ten_s_r_ltek_a_karambolban_Vitk_n_2008_05_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Öten sérültek a karambolban Vitkán 2008.05.19." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-vitka-baleset-frontalis-utkozes-karambol-vasarosnameny_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az elsődleges információ szerint egy Audi vezetője VásárosnaményVitkán tartott a Damjanich úton az Ifjúság utca felé. Előzés közben egy jobbra ívelő kanyarban elmérhette a szemből érkező másik jármű távolságát, és átcsúszva a bal oldalba frontálisan összeütközött egy Seattal.

A karambol nyomán sérülteket a mentőkkórházba vitték, a vásárosnaményirendőrök eljárást indítottak a körülmények tisztázására, de a szakaszó esőben ez szinte lehetetlenné vált, a műszaki mentést a vásárosnaményitűzoltók végezték, a forgalmat terelni kellett.

Kapcsolódó cikkek:
Viharkárok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
A vasárnap a késő esti viharban a vásárosnaményi tűzoltókat többször riasztották káresemény miatt.

Előzésből frontális ütközés a 38-as főúton Gyulatanyánál
Vasárnap délelőtt két súlyosan sérült személyt vittek kórházba a mentők Gyulatanya közeléből, ahol két autó karambolozott frontálisan.

Drága szülinap két sérülttel Kisvárdán
Szombaton késő este egy Renault haladt Kisvárdán a belvárosi körforgalomba. A járművezető az elsődleges információ szerint jobbra kanyarodott a Csillag útra, de feltételezhető ittassága és a nagy sebesség miatt áttért a menetirány szerint bal oldalra és nekiütközött az ott haladó Citroennek.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!