Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.15. 11:48

Nagyüzemben lopta a bicikliket Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Az Érkerti Rendőrőrs eljárást indított egy 44 éves férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint március végén Nyíregyházán, a Szarvas utcán a lakatot levágva lopott el egy kerékpárt.</p>

A vagyon elleni bűncselekmények miatt börtönből idén szabadult hajléktalan elfogását követően beismerte, hogy február 15-e óta számos biciklit lopott el Nyíregyházán. Az eltulajdonított kétkerekűeket a piacon néhányezer forintért adta el ismeretleneknek. Az egyik kerékpárt egy ismeretlen külföldi „beszerzési áron” vitt el: ráült, hogy kipróbálja, és nem vitte vissza.

A gyanúsított huszonkét olyan bűncselekményt is beismert, melyekben a sértettek nem tettek feljelentést. A rendőrség kéri ezeket a megkárosított kerékpár tulajdonosokat, hogy jelentkezzenek az Érkerti Rendőrőrsön (Nyíregyháza, Damjanich u. 4-6., tel: (42) 414-366)!

Ezen lopásokból tíz a vasútállomással szemközti áruház kerékpártárolójából történt február 15. és április 18. között. Egy biciklit a Debreceni úti lovas szobor mellől, egyet a Zrínyi Ilona utcai gyorsétterem elől lopott el (ez utóbbit április 14-18 között) - mondta el Fülöp Gergely sajtóreferens.

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!