Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.26. 12:53

Nagypapák focitornája Balkányban

<p>Balkány - Míg az újfehértói Neveletlen Foghíjasok csapata Újfehértón a harmadik helyezést hódította el, most a Balkányban folytatódó focitornán – amelyet május 24-én tartottak – megnyerték a focitornát.</p>

Április 6-án tartották az első nagypapák focitornáját, amelyet Újfehértón a saját pályáján rendezett Csukrán Mihály. A focit kedvelő idősek ismét pályára léphettek, de ezúttal Balkányban. Míg az újfehértóiNeveletlen Foghíjasok csapata Újfehértón a harmadik helyezést hódította el, most a Balkányban folytatódó focitornán – amelyet május 24-én tartottak – megnyerték a focitornát, és a kupát Balkányból vihették haza Újfehértóra.

Fokozta az örömöt, hogy a gólkirály címet a csapat kapitánya, Hegedűs László nyerte el, hiszen összesen 5 gólt szerzett csapata számára! Az újfehértói Neveletlen Foghíjasok FC ezúton is köszöni Csukrán Mihálynak, hogy segédkezett a csapat szervezésében, s eljuthattak Balkányba, a torna helyszínére – tájékoztatta szerkesztőségünket Tóth Margit.

A győztes csapat tagjai: Matévi Miklós, Kozma György, Szimcsák Gábor, Sipos Sándor, Hegedűs László.

Különdíjasok:
A legjobb játékos: Szimcsák Gábor
A legjobb kapus: Matévi Miklós
A gólkirály: Hegedűs László

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!