Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.02. 09:34

Köszöntötték az édesanyákat

<p>Nyírtura - Újdonság volt, és nagy sikert aratott a gyermekek fényképeinek kivetítése, amelyhez zenei aláfestés is készült.</p>

Kevés olyan szívmelengető ünnep van, mint május első vasárnapján az anyák napja. Ekkor köszöntjük édesanyánkat, nagymamánkat, megköszönve nekik mindazt a szeretetet és gondoskodást, amellyel születésünk óta elhalmoznak bennünket.

A nyírturai általános iskolában immár 3. éve hagyomány, hogy az óvodások és az alsó tagozatosok felköszöntik az édesanyákat. Az idén április 26-án rendeztük meg az anyák napi ünnepségünket a közösségi házban, ahová meghívtuk az édesanyákat, a nagymamákat.

Kicsik és nagyok együtt készültek erre a napra. Versekkel, énekekkel és ajándékkal köszöntötték szeretteiket. Újdonság volt, és nagy sikert aratott a gyermekek fényképeinek kivetítése, amelyhez zenei aláfestés is készült.

A műsor remek alkalom volt arra, hogy a gyerekek legalább egy árnyalatnyit visszaadhassanak abból a szeretetből, amit kapnak édesanyjuktól, nagymamáiktól. Az elkövetkező években is szeretnénk együtt megünnepelni az édesanyákat – írta szerkesztőségünknek Bodnárné Vonza Beáta.

 

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!