Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.26. 13:31

Fórumunkból: Hangos a szökőkút a főiskolán!

<p>Nyíregyháza - Fórumunkon népszerű a főiskolai szökőkút témája. Már azt hittük, hogy feledésbe merült a nagy belvárosi átalakítás miatt, de beigazolódik: a főiskolásoknak sem felhőtlen az élete!</p>

civil27 hozzászólása:

A nyíregyházi főiskola szökőkutja nagyon hangos

A főiskola csadaszép pihenőparkjában egész nap nagy vizesés szerű robajt,zajt, morajlást csap a giccsbehajló szökőköt. Javaslom hogy üzemeltessék félórás leállási szünettekkel hogy a pihenni vágyó diákok és városlakók a csendet is tudják élvezni,hiszen zajból kapunk éppen eleget.

agnes12345 reagált:

szökőkútnak direkt van olyan hangja, hogy "odavarázsolja" a vízesést. Aki oda megy, azért teszi általában, mert ez tetszik neki. Ha neked nem tetszik, akkor máshol is lehet pihenni. Szóval,sztem ez egy elég értelmetlen téma, és nem csodálom hogy eddig még senki nem szólt hozzá...

KL13 hozzászólása:

Egyetértek mindkettőtökkel! Egy szökőkút jó ha mágához vonzza a körülötte élőket. DE nem mindegy hogy mivel! Látvánnyal, zenével?!
Formailag,e sztétikailag egy újabb szörny szülemény!!! E város szebbet jobbat érdemelne! Vannak MÜVÉSZEK is e-térségben akik munka nélkül vannak!!!!! ! ! !

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!