Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.01. 08:19

Elhagyta a helyszínt Demecsernél

<p>Demecser - Feltehetően egy ittas nő okozott anyagi kárt egy másik, ugyancsak nő vezette autóban. <DIA alt="Elhagyta a helyszínt Demecsernél 2008.05.01." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Elhagyta_a_helysz_nt_Demecsern_l_2008_05_01/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Elhagyta a helyszínt Demecsernél 2008.05.01." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA> &#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/baleset-ittas-vezeto.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Szerda este egy ukrán rendszámú Peugeot haladt Berkesz felől Demecser felé. A vezető azt vette észre, hogy a vele szembe jövő jármű nagyon bizonytalan. Már le akart húzódni, amikor a másik jármű áttért az ő sávjába. Az ukrán a kormányt balra félrekapta, de a két kocsi így is összeütközött. (a Peugeot bal oldala, a másik autó jobb oldala)

Az okozó nem állt meg. Az ukrán ( hölgy vezette) üldözőbe vette és egészen a 4-es főútig ment utána. Eközben a rendszámot és a típust is (Daewoo) megjegyezte. A 4-esnél a Daewoo megállt de a szemmel láthatóan ittas vezető (ez is nő volt!) nem volt hajlandó kiszállni, hanem elhajtott.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság vizsgálja a körülményeket. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!