Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.30. 11:51

A csütörtöki nap legolvasottabb cikkei a SZON-on!

<p>Nyíregyháza - Kíváncsi arra, melyek voltak a legnépszerűbb témák a Szabolcs Online-on a csütörtöki nap folyamán? Kattintson és nézze meg!</p>

Rejtélyes élő őskori lelet Ukrajnában
Donyeck megyei halászok rejtélyes, a megkövesedett triászkori leletekre emlékeztető élőlényt fogtak ki egy helyi tóból.

Hónaljkutyák és szőrös lábujjak
Megérkezett a kánikula, ezzel együtt elérkezett az az időszak, amikor töredelmesen bevallom, már nem szívesen szállok fel a buszra. Hogy miért?

Indul a SZON gyermekszépségversenye  
Keressük a legszebb gyerekeket: indul internetes portálunk, a Szabolcs Online gyermekszépségversenye. A versenyt nemenként, három-három kategóriában hirdetjük meg, a győztesek értékes ajándékokat kapnak.

Elcsavart forgalmi rend Nyíregyházán
Valaki eltekerte a jelzőtáblát Nyíregyházán, a Pazonyi téren, de nem emiatt hajtott busz elé egy kerékpáros szerda délután.   

Lakásába is utána mentek a rablók Nyíregyházán
Szerdára virradóan egy kocsmából hazafelé tartó 39 éves férfit Rákóczi utcai lakása előtt szólított meg egy férfi és egy nő.

Mi készül az Európa-ház alatt?
Naponta hallani a találgatásokat szerte Nyíregyházán: mit fognak nyitni a nyíregyházi sétáló utcálóban, az Európa-ház alatt? Mi kederítettük!

Bochkor Gábor repülővel érkezett Nyíregyházára
Bochkor Gábor csütörtök délután 16:50-re kért leszállási engedélyt a Nyíregyházi Reptérre: a nagy Voga vadászat keretében érkezett a megyeszékhelyre. A szemfüles Szabolcs Online elcsípte az érkezést! Nézze meg a videót a landolásról:  ...és a Kossuth téri buliról:

Egy sávban engedték, a másikban ütötték Nyíregyházán
Senki nem sérült meg, de az anyagi kár jelentős annak a balesetnek a következtében, ami csütörtök délután történt Nyíregyházán.   

Romatelepet gyújtottak föl Olaszországban
Egy szinte teljesen elhagyott romatelepet gyújtottak föl ismeretlenek szerdán. A kiérkező tűzoltók 70 lakót menekítettek kis, és próbálták megfékezni a lángokat.

A legérzékenyebb testrészén marta meg a mérgeskígyó 
Kis híján katasztrófával végződött egy tudatlan turista számára, hogy nem bírta kivárni, míg elér egy autóparkolóban épített vécét, és a bokrok között könnyített magán Ausztráliában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!