Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.28. 13:10

Zárszámadás az önkormányzatnál

<p>Rakamaz - A tanácskozáson a képviselők megválasztják a kulturális, oktatási és sport bizottság elnökét, majd megalkotják az önkormányzat 2007. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló rendeletet.</p>

Képviselő-testületi ülést rendez április 29-én 16 órától a városházán a rakamazi önkormányzat. A tanácskozáson a képviselők megválasztják a kulturális, oktatási és sport bizottság elnökét, majd megalkotják az önkormányzat 2007. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló rendeletet.

A zárszámadás után szó lesz többek között az önkormányzat 2008. évi közbeszerzési tervének elfogadásáról, a pedagógiai szakszolgáltatásról szóló társulási megállapodás felülvizsgálatáról, a 2007. évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok átfogó értékeléséről.

Tárgyalnak az önkormányzati tagok továbbá a város I. számú védőnői körzetében a védőnői munkakör betöltésére kiírandó pályázatról, hivatásos gondnok alkalmazásáról, a polgármesteri hivatal átalakításához többletforrás biztosításáról, örökségvédelmi hatástanulmány elkészítéséről.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!