Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.25. 17:52

Városházi sajtótájékoztató Nyíregyházán - Aláírták a szerződést

<p>Nyíregyháza - A sejtelmes „Évnyitó a kaszárnyában” címmel tartottak tájékoztatót pénteken. A polgármester elmondta nem lesz könnyű feladata a kivitelezőnek, hiszen a vakáció végére fel kell épülnie a tornateremnek.</p>

A fókuszban egy modern tornaterem megépítése állt, ami annyiban kapcsolódik a kaszárnyákhoz, hogy a beruházás a Báthory és Vay Ádám laktanyák rehabilitációja után és ez utóbbi területén épül majd fel. Itt jön létre egy olyan komplexum is, ahol méltó körülmények között tanulhatnak majd a Bencs László Szakiskola diákjai és kollégiumában készülhetnek az Arany János tehetséggondozó programban résztvevő fiatalok.

Pintér Miklós projektmanager a pénteki szerződés-aláíráskor elmondta, jelentős esemény ez a város életében, mostantól megkezdődhet a kivitelezés a munkaterületen. Csabai Lászlóné hozzátette, nagy öröm, hogy most már nem lesz tornaterem nélküli iskola a városban, s ez az új csarnok nem csak a szigorú tanóráknak, hanem a délutáni testedzésnek is kiváló tere lehet. A polgármester elmondta nem lesz könnyű feladata a kivitelezőnek, hiszen a vakáció végére teljesítenie kell a vállalást, addigra fel kell épülnie a tornateremnek.

Paládi Jenő, a kivitelező Nyírép ügyvezetőjeként elmondta ők adták a legjobb ajánlatot, s nem riadnak meg a tennivalóktól, hiszen az elmúlt másfél évtized alatt számos komoly munkát végeztek, számos kemény megmérettetésen vannak túl, s a szoros határidőkkel sem gyűlt még meg a bajuk. A 176 milliós beruházásban egy szabványméretű kézilabdapályát magában foglaló tornaterem lelátóval, öltözőkkel épül fel augusztusra.

- Pók Viktória -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!