Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.07. 11:21

Tavaszi nagytakarítás Tiszadobon

<p>Tiszadob - A csónakkal rendelkező lakosok és horgászok a vízfelületek megtisztításában segíthetnek, a vízparti telektulajdonosok pedig a telek a vízpart közötti terület tisztításával járulhatnak hozzá a nap sikeréhez.</p>

A tiszadobi Tiszavirág Horgászegyesület és a Réti Mátyás Faluház csatlakozva a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, a Magyar Országos és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Horgászegyesületek Szövetségének felhívásához, szintén környezetvédelmi és víztisztasági akciót hirdet. Április 12-én lesz a horgászok országos környezetvédelmi napja, s ahhoz kapcsolódva szervez Tiszadobon a Holt-Tisza lakott és termézsetvédelmi területein tavaszi nagytakarítást, amelyre minden érdeklődőt várnak. A csónakkal rendelkező lakosok és horgászok a vízfelületek megtisztításában segíthetnek, a vízparti telektulajdonosok pedig a telek a vízpart közötti terület tisztításával járulhatnak hozzá a nap sikeréhez. A segíteni szándékozók április 12-én 9 órakor találkoznak a községi strandon, ahol felosztják egymás között a területeket, s kiosztják a zsákokat.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!