Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.20. 12:07

Postaládánkból: Árverés előtt van a házunk!

<p><EM>Rokkantnyugdíjas vagyok, aki dolgozni szeretne, és ennek érdekében mindent elkövettem és elkövetek. Sajnos, rossz tapasztalataim vannak a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása terén.</EM></p>

Az ígérgetés, hogy értesítenek, több hónapja tart. Azt tapasztaltam, hogy a betegségem elolvasása után alakítanak ki véleményt. Négy éve Parkinson-kórt diagnosztizáltak nálam, ám a kezelőorvosom helyes gyógyszerbeállításának köszönhetően három éve tünetmentes vagyok. Ezt a szakrendelői ambuláns lapokkal is bizonyítani tudom. A másik: két és fél éve egy balesetben csuklótörést szenvedtem, amely miatt a csuklóm mozgása nem teljes, viszont az ujjaimmal bizonyos munkákat el tudok végezni. Ám nem kapok sehol munka- és bizonyítási lehetőséget!

Az egyik helyen, ahová rendszeresen eljárok érdeklődni, kifelé jövet megütötte a fülemet, hogy „meddig jár ez még a nyakunkra?” Sajnos, ezeket le kell nyelnem. Ugyanakkor a munka nagyon kellene, mert a lakásunkat jelzálog terheli, aminek a törlesztésére a rezsi és a napi megélhetés mellett nem jut a rokkantnyugdíjból. A hiányos törlesztés miatt a bank szerződésbontással és árveréssel fenyeget. Ezért lenne szükségem munkára, ha kell, több műszakban is.

Név és cím a szerkesztőségben.

- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!