Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.28. 06:04

Postaládánkból: Becsaptak minket! - panaszolja olvasónk

<p>Nyíregyháza - Továbbra is csak azt tudom mondani, az engedélyezők minden jót, minden olcsót elfogadtak, de senki sem volt, aki ezt összehangolta volna. Egyébként komolyan örülök, mert a tér impozáns lett - kezdte levelét Fazekas Ágnes.</p>

Becsaptak! Azt mondták, mélygarázs lesz, 10-15 üzlettel és kb. 800 -900 parkolóval. Aztán már 30 üzlet lett pár parkoló rovására. Végül készült 86 üzlet, és kb. 600 parkoló, tisztára szocreál építési móddal, mert csak az nem látja így, aki nem volt máshol, más országban - kezdte írását aktív levelezőnk, Fazekas Ágnes.
- Becsaptak, mert azt mondták lesz szép nagy szökőkút, és lett is, és bizonygatták, a víztől nem is fog látszani az a fém akármi. Látszik, és nem illik a környezetébe. Oda, abba a miliőbe.

Továbbra is csak azt tudom mondani, az engedélyezők minden jót, minden olcsót elfogadtak, de senki sem volt, aki ezt összehangolta volna. Egyébként komolyan örülök, mert a tér impozáns lett, bár a huzat miatt nemigen tudnának gyertyát gyújtani, de öröm: legalább nem szorul be a levegő. Túl sok a burkolat, nyáron kíváncsi lennék az utcai hőmérsékletre, mert ha nem fogják naponta legalább 2x hűteni, nem lesz aki ezen bátran végigsétál du. 5 előtt.

Bent kevés és kicsi a lift. Ha én babakocsival vagy tolókocsival akarok magasabbra menni, csak liften tudok. A mozgólépcső alkalmatlan erre. Bár nagyon jó üzleti fogásnak látszik, hogy az ellentétes oldalon lehet csak lemenni, de amennyiben nincs ülő alkalmatosság a boltok előtt, meggondolom, hogy elkísérjek én bárkit is mert a nézelődésben is elfáradtam. Nincs szintenként kávézó, se pad, se olyan hely, ahol cigizhetnék. Gondoltam, a nyitott átjárón lehet, de NEM!!

A szinteken a parkolóórák csak a fémszál nélküli papírpénzt tudják elfogadni, és amire rájövünk, a sor többméteres. A kapunál csak kiszállással lehet fizetni, ami csak a sor feltartásával megy. Máshol ügyesen megoldották ezeket a problémákat - írta le véleményét a megújult belvárosról Fazekas Ágnes.

Kapcsolódó cikkek:





Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!