Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.08. 15:41

Pezseg az élet a Szent Imre gimiben

<p>Nyíregyháza - Pezseg az élet a Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium háza táján. Április 17-én 15 órától a Biblia éve alkalmából dr. Bábel Balázs kecskemét-kalocsai római katolikus érsek tart előadást a Szentírásról.</p>

Április 15-én, 16-án és 17-én 8-16 óra között várják a leendő első osztályosok beiratkozását, akikre szeretetteljes, keresztény nevelés, emelt szintű ének oktatás, hangszeres oktatást, népi tánc, kézműves és sport foglalkozás vár. A negyedikes diákokat az intézmény nyolcosztályos gimnáziumába írathatják be a szülők, így alapozva meg a sikeres továbbtanulást.

Április 17-én 15 órától a Szent Imre Katolikus Alapítvány és az iskola szervezésében a Biblia éve alkalmából dr. Bábel Balázs kecskemét-kalocsai római katolikus érsek tart előadást a Szentírásról a gimnázium dísztermében – tájékoztatott Megyesi Mária igazgató.

- Palicz Isván -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!