Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.01. 06:14

Új internetes újság főiskolásoknak

<p>Nyíregyháza - Bár április elsején indul útjára új főiskolai aloldalunk, nem áprilisi tréfáról van szó. A <A href="http://foiskola.szon.hu">http://foiskola.szon.hu</A> egy rendszeresen megújuló, friss, érdekes internetes újság, ahol beszámolunk a Campus minden rezdüléséről!</p>

Olvasni lehet szakestekről, bulikról, tudományos eseményekről, programokról, a legmodernebb puskákról, vizsgataktikákról, csak picit másként: a főiskolások szemszögéből.

Zenét, érdekességeket, életképeket, kisvideókat is találhatsz a Nyíregyházi Főiskola életét bemutató oldalon. A fontos pillanatokat sem engedjük a múlt süllyesztőjébe veszni, ha vissza akarod nézni videón, mi történt például a tavalyi FŐHÉ-n, nálunk megtalálod! Ha még nem találtad meg életed párját, a társkereső oldalunkon tehetsz rá kísérletet, de ha a szabadság ízét élvezed, gazdag programajánlónkból kaphatsz tippeket. Ha még nem vagy tagja a főiskolások társadalmának, a foiskola.szon.hu-n tájékozódhatsz a pályaválasztásról, a képzésekről. Akkor is érdemes belenézned új internetes újságunkba, ha már kiléptál a nagybetűs életbe, hiszen aki járt valaha a Nyíregyházi Főiskolára, mindig is tagja lesz ennek a közösségnek.

OLVASD TE IS ÚJ, FŐISKOLÁS OLDALUNKAT!

Ajánló a főiskolás oldalról:
A magyar felsőoktatás múltja, jelene és jövője
Március 4-én dr. Manherz Károly, az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakállamtitkára részletes beszámolóban ismertette a Nyíregyházi Főiskola közel 200 érdeklődő polgára számára a felsőoktatást érintő aktuális kérdéseket.

Más választás
Volt, aki félretette a diákhitelt, szép összeget halmozott fel, de kérelmét visszautasították, mikor lakást akart venni, mondván nem lehet hitelt hitelre halmozni. Juhári Andrea jegyzete.

"Csak akkor vedd föl, ha muszáj!" - Diákhitel
Az interneten arra figyelmeztetik egymást a fiatalok, hogy csak akkor vegyenek föl diákhitelt, ha nagyon muszáj. "Húzz bele inkább, hogy kiválthasd ösztöndíjjal!"   Ki veheti föl a diákhitelt?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!