Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.04. 10:44

Hogy biztosan jó helyre adjuk az 1 %-unkat Nyíregyházáról is

<p>Nyíregyháza - A támogatható civil szervezetek adószámáról és a felajánlásokkal kapcsolatban több helyen is kapható felvilágosítá, válaszolták olvasóink továbbított kérdésére Apeh Észak-alföldi Regionális Igazgatóságán.</p>


– Hol győződehet meg arról, hogy az adója egy százalékát kérő civil szervezet valóban létezik-e - kérdezte több olvasónk is. Az ilyentájt sokakban megfogalmazódó kérdést az Apeh Észak-alföldi Regionális Igazgatóságához továbbítottuk, ahol a köetkezőket tanácsolták:
A támogatható civil szervezetek adószámáról és a felajánlásokkal kapcsolatban több helyen is kapható felvilágosítás: - internetes honlapokon: www.nonprofit.hu illetve www.civil.info.hu
- Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány zöld (ingyenes) számán: 06/80/200-074
A fentieken kívül, a kiküldött szja bevallási csomagban lévő kitöltési útmutatóban is benne vannak a (kiemelten) közhasznú civil szervezetek, továbbá az egyházak és a kiemelt költségvetési elõirányzatok technikai számai.

- Galambos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!