Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.18. 16:45

Guruló csillogás: megnyílt a KELET Autószalon Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Tetszetős újdonságokat vonultat fel a pénteken megnyitott KELET Autószalon Járműipari Innovációs Kiállítás és Konferencia Nyíregyházán, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. A kiállítás vasárnapig tekinthető meg. <dia width="900" height="700" alt="Guruló csillogás: megnyílt a KELET Autószalon Nyíregyházán 2008.04.18."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gurul__csillog_s__megny_lt_a_KELET_Aut_szal/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Guruló csillogás: megnyílt a KELET Autószalon Nyíregyházán 2008.04.18." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/kelet-autoszalon-nyiregyhaza-auto-1.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/kelet-autoszalon-nyiregyhaza-auto-2.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

16:40: Az idén 13. alkalommal megrendezett eseményt Szepesi István r. dandártábornok, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg.

– A gazdasági élet jelentős szereplői mutatkoznak itt be, de más szempontból is fontos ez a rendezvény: a kifogástalan műszaki állapotú járművek a biztonságos közlekedés alapját is jelentik – emelte ki megnyitójában. A kiállítás idei Vásárdíját a Carmo Kft. nyerte el az eladásban, fejlesztésben, a szolgáltatás színvolában elért eredményekre tekintettel.

15:00: Idén már 13. alkalommal jöttek össze szakmai eszmecserére és amolyan seregszemlére a járműiparhoz kötődő szakemberek Nyíregyházán.

A járműpiacról jelenleg diplomatikusan annyi mondható el, hogy volt már jobb időszaka is, de az előrejelzések közeli élénkülést jósolnak. A kínálat ugyanakkor változatlanul magas színvonalról árulkodik.





A Baleset-megelőzési Bizottság nyerte a Kelet Autószalon különdíját

Szepesi István r. dandártábornok, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg pénteken a XIII. Kelet Autószalont Nyíregyházán. Az expo különdíját idén a Megyei Baleset-megelőzési Bizottság nyerte el. A díjat az a háttér-kiállító kaphatja, aki rendszeresen részt vesz a kiállításon, és termékével, szolgáltatásával a minőséget célozza meg. Mint Gálik Imre, a rendezvény főszervezője elmondta: a Baleset-megelőzési Bizottság az évek során fáradhatatlanul foglalkozott főképp a fiatal látogatókkal; játékos tesztek és számítógépes programok segítségével ismertette meg a szabályokat és a megfelelő viselkedési módokat a közlekedésben, hozzájárulva ezzel a baleseti statisztikák javulásához.

Kapcsolódó cikkek:

  • XIII. Kelet Autószalon Járműipari Innovációs Kiállítás
    Köszöntöm a XIII. Kelet Autószalon Járműipari Innovációs Kiállítás látogatóit és résztvevőit! A műszaki újdonságokat és a nálunk kapható személygépkocsi-választékot bemutató expón a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-Megelőzési Bizottságon keresztül a rendőrség is minden évben jelen van.

  • XIII. Kelet-Autószalon
    A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Jármű Márkaképviselők Szakmai Tagozata 21 márkakereskedést képvisel megyénkben, mintegy 600 dolgozót foglalkoztat és mintegy 9000 db új gépjármű forgalmazásával közel 30 milliárd Ft forgalmat bonyolít le évente.

  • Pénteken nyit a Kelet Autószalon Nyíregyházán 
    Szerencsésnek vallhatja mindenki, aki részese lehet az immár tizenharmadik alkalommal megrendezendő Kelet Autószalon Járműipari Szakkiállításnak.

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!