Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.20. 18:02

Szépkorúak "rímpárbaja" Nyíregyházán a könyvtárban

<p>Nyíregyháza - Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg csütörtökön a Váci Mihály Szépkorúak Szavalóversenyét a Nyíregyháza és Térsége Nyugdíjas Szövetség. A versszerető idősek örömmel jelentkeztek a „rímpárbajra”, Vácit és Petőfit szavaltak. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sz_pkor_ak__r_mp_rbaja__Ny_regyh_z_n_a_k_ny/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Szépkorúak rímpárbaja Nyíregyházán a könyvtárban 2008.03.20." /></a></dia>&#160;<A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/szepkoruak-szavaloversenye/cn/szon-news-km_01-20080320-051625"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/idosek-szepkoruak-versmondo-verseny-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Először és az elismerő visszajelzésekből ítélve garantáltan nem utoljára rendezte meg csütörtökön a Váci Mihály Szépkorúak Szavalóversenyét a Nyíregyháza és Térsége Nyugdíjas Szövetség.

Szabóné dr. Csiszár Gabriella elnök elmondta: a versszerető, szerepelni vágyó idősek örömmel jelentkeztek a „rímpárbajra”, egy szabadon választott Váci és Petőfiverset kellett előadniuk.

A szavalóversenynek a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár adott otthont, az első három helyezett a nagybányai nyugdíjas klubban is bemutatkozhat a közeljövőben.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!