Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.19. 09:27

Nyíregyházi hírek - közérdekű információk

<p>Nyíregyháza - A Nyírtávhő Nyár utca 6. szám alatti irodájában a munka átszervezés miatt március 17-étől szünetel. A díjbefizetés és egyéb ügyintézés átmenetileg a Népkert u. 12. szám alatti ügyfélszolgálati irodában történik.</p>

A Térségi Hulladék-Gazdálkodási Kft. Házhoz megy a lakossági elektronikai hulladékért. Minden hónap első keddi és szerdai napján indítja útjára a társaság a gyűjtőjáratát és az előzetesen egyeztetett helyszíneken díjmentesen összeszedi a kirakott régi tévéket s egyébb lecserélt eszközöket. A szállítási igényüket a gyűjtést megelőző hét utolsó munkanapján délig jelezhetik a városlakók a 42/314-976-os telefonszámon.

Az Észak-alföldi Regionális Munkaügyi Központ egyes osztályai az Egyház u. 13-15. szám alatti épületből új helyre költöztek. Március 17-étől Nyíregyházán a Hősök tere 9. szám alatti irodaházban folytatják a munkát. A telefonszámok nem változtak.

Nyíregyháza közgyűlése minden sztendőben Eisert Árpád-díjjal jutalmazza azokat az egészségügyi dolgozókat akik a város lakosságának gyógyításában odaadó, lelkiismeretes munkájukkal élen járnak. A kitüntetést bármely jogi vagy természetes személy kezdeményezheti, a javaslatokat a közgyűlés Egészségügyi Bizottsága elnökének címezve március 31-éig juttathatják el a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Csoportjához.

Nyíregyháza szociálisan rászoruló csecsemői, kisgyermekei részére 100 ampulla hepatitis- és 100 ampulla rotavírus elleni vakcinát ajándékozott egy gyógyszergyártó cég. A védőoltások kiosztásában, a rászorultság elbírálásában a házi gyermekorvosok valamint a védőnők közreműködését várják- adta hírül dr. Együtt Mihály városi főorvos.

- Pók Viktória - 









Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!