Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.22. 08:50

NAP ELŐFIZETŐJE: Nagy Istvánné

<p>Nyíregyháza – Egy nap sem telik el anélkül, hogy ne olvasnám el elejétől a végéig a kedvenc napilapomat. A szerkesztőségben dolgozó újságírókat, fotósokat szinte már családtagnak tekintem, hiszen minden nap találkozom velük az újságban.</p>

A Nyíregyháza-Oroson élő Nagy Istvánné évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk.

– Idejét sem tudom, mikor kezdődött az előfizetésem. Egy nap sem telik el anélkül, hogy ne olvasnám el elejétől a végéig a kedvenc napilapomat. A szerkesztőségben dolgozó újságírókat, fotósokat szinte már családtagnak tekintem, hiszen minden nap találkozom nevükkel, arcképükkel az újságban. Jó egészséget és kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek, köszönöm az ajándékcsomagot, és a színvonalas munkájukat!

– Fél hatkor már a postaládámban vár a Kelet, elsőként az időjárás-jelentést és a gyászhíreket nézem meg. A lapnak hála, időben értesülök minden fontos helyi, megyei és országos történésről, utólag pedig színes, tartalmas képes-szöveges tudósításokat olvashatok az eseményekről. Nyolcvan esztendős vagyok, egyedül élek, hét végén a fővárosban élő lányomat, vejemet és unokámat várom haza. Biztosan meglepődnek majd, ha meglátnak a mai újságban!

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!