Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.25. 12:01

Komlóskán barangoltak a nyugdíjasok

<p>Komlóska, Nyíregyháza - A Zemplén gyöngyszeme címet méltán viselő településen, Komlóskán, mannak is a legszebb részén fekvő Ruszin Kulturális Központ és Közösségi Házban tartottuk meg téltemető rendezvényünket, a farsangot a közelmúltban.</p>

Két napot töltöttünk el ezen a csodálatos helyen, ahol egyesületünket mindig nagy szeretettel fogadják. Ez alkalommal jutott időnk hosszabb sétákra is.
Hegyi barangolásaink során láttunk szökdécselő őzeket, felfedeztük vaddisznók nyomát, éreztük a fenyveserdő illatát, hallgattuk a hegyi patak zúgását és követtük a sziklák között az útját.

Meglátogattuk a tájházat és dalra fakadtunk a komlóskai emberek társaságában. A bőséges és ízletes vacsora után táncos mulatsággal zártuk az estét. Másnap az általunk már többször megcsodált görög katolikus templomban szentmisét hallgattunk, így elmondhattuk, hogy testileg és lelkileg is feltöltődtünk egy olyan falucskában, ahol az idegeneket mosolyogva köszöntuik, testvérként fogadják.

A hegyekkel körbezárt oázisban egy pillanatra elfelejtettük mindennapjaink gondját-baját. Mindannyian úgy érezzük, a szürke hétköznapok mellett szüksége van az embernek ilyen élményekkel teli kikapcsolódásra, hogy könnyebbé tehessük életünket – írta szerkesztőségünknek Szűcs Istvánné, az egyesület elnöke.

- M. Magyar László -

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!