Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.28. 12:18

Kábítószerfogás Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Lakossági bejelentés alapján civil ruhás rendőrök igazoltattak egy autóst csütörtökön késő este Nyíregyházán.</p>

A bejelentés megalapozottnak bizonyult; az autóban 1061 darab tablettát és 200 gramm tejföl-szerű anyagot találtak, melyek a gyorsteszt szerint kábítószer tartalmúak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a 27 éves budapesti férfit őrizetbe vette, a lefoglalt anyagot szakértők vizsgálják. Az elsődleges vélemény szerint kétmillió forintot meghaladó értékű amphetamin-származékról van szó - tudtuk meg Fülöp Gergely sajtóreferenstől.

További rendőrségi hírek a megyéből:

Trükkös tolvajok Mándokon és Baktalórántházán
Egy 70 éves nőt csütörtökön azzal keresett fel mándoki lakásán két ismeretlen férfi, hogy 80.000 Ft biztosítási pénzt hoztak férjének.

Afrikai határsértők Tiszaszalkán
Négy fiatalkorú szomáliait fogtak el csütörtökre virradóan Tiszaszalkán a Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei.

Lakásbetörés Nagykállóban
A hátsó ablakot kifeszítve ismeretlen tettes tört be csütörtök reggel egy nagykállói lakásba. A betörő másfélmillió forintot és 800.000 Ft értékű arany ékszert tulajdonított el.

Őrizetben a nyíregyházi kábeltolvajok
Csütörtökön éjszaka egy nyíregyházi telephely udvarára törtek be, és 2,5 millió forint értékben pakoltak össze kábeleket.

Elszaladt a nyíregyházi táskatépő
Két idős asszony sétált hazafelé csütörtökön este Nyíregyházán, az Ifjúság utcán, a sötétből előugrott egy fiatal, és egyikük válláról lerántotta a táskát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!