Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.02.21. 14:45

NAP ELŐFIZETŐJE Simon Józsefné

<p>Nyírbogdány – A Nyírbogdányban élő Simon Józsefné hosszú ideje olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk. <br />&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-Simon%20J%C3%B3zsefn%C3%A9%20video_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

– Több mint másfél évtizede lettünk rendszeres előfizetők a férjemmel. Minden reggel olvasással indul a nap. A férjem korán kimegy a postaládához, reggelizés közben átlapozzuk az újságot.

Aztán elvégezzük a kisebb-nagyobb tennivalókat, később újra kézbevesszük kedvenc lapunkat. Érdeklődve figyeljük, mi minden történt a településünkön, a megyeszékhelyen, az országban és a nagyvilágban. Igen tartalmasnak találjuk a lapot, legyen szó sport, bűnügyi, politikai vagy mezőgazdasági hírekről. Örömmel tapasztaltuk, milyen sok fontos információval látták el az utóbbi hónapokban az őstermelőket – mondta el előfizetőnk.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!