Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.02.25. 14:28

NAP ELŐFIZETŐJE Farkas Dániel

<p>Tiszabercel – A Tiszabercelen élő Farkas Dániel évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk.</p>

– Több évtizede járatjuk már a megyei napilapot. Nyugdíjasok vagyunk, a reggeli kávézás elmaradhatatlan része a Kelet-Magyarország olvasása. Engem főképp a sport oldalak érdekelnek, nejemnek több kedvenc rovata is van, ilyen például az Olvasóink írják és a Jogászszemmel.

Jó, hogy megszólal a lapban az „utca embere” és szakemberek adnak választ egy-egy fontos kérdésre. Nagy igazságokat szólnak az újságírók a szubjektív Nézőpontban, jegyzetben, véleményükkel legtöbbször mi is egyetértünk.

A keresztrejtvény megfejtése sem maradhat ki a napi programból. Szívesen vennénk, ha a szombati újságban továbbra is megjelennének a sütéssel-főzéssel kapcsolatos cikkek – mondta el előfizetőnk.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!