Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.05. 13:19

Átadták az idei Észak-Alföldi Minőségi Díjakat

<p>Nyíregyháza - A régió három megyéjéből – Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok – idén öt pályázat érkezett, közülük kettő is nyert Szabolcs-Szatmár-Beregből. <dia width="850" height="630" alt="Átadták az idei Észak-Alföldi Minőségi Díjakat 2007.12.05."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_tadt_k_az_idei__szak_Alf_ldi_Min__337_s_gi/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Átadták az idei Észak-Alföldi Minőségi Díjakat 2007.12.05." /></a></dia>&nbsp<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-ipar_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

– A megyei kereskedelmi és iparkamara nyíregyházi székházában adták szerdán – immár hatodik alkalommal – a regionális minőségi díjakat, amelyeket a Észak-alföldi régió három megyéjének három kamarája, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával, és a Magyar Ipari és Kereskedelmi Minőségi Központ koordinációjával alapított hat éve.

Az Észak-Alföldi Minőségi Díjra kiírt pályázat célja a régióban az üzleti kiválóság terén kimagasló eredményeket elérő, a minőségügyben kiemelkedő teljesítményt felmutató gazdálkodó szervezetek tevékenységének elismerése, felkészülés a Nemzeti Minőségi Díj követelményeinek teljesítésére.

A kitüntetett vállalkozások kiválasztása pályáztatás útján történik, mely pályázatot a három észak-alföldi kamara területén bejegyzett, az ipar, kereskedelem, szolgáltatás vagy kézművességgel foglalkozó egyéni vagy társas vállalkozások nyújthatnak be.

Az ideiek is mutatják azt a javulási tendenciát, amit az eddigiek során is évről évre tapasztalni lehetett a pályázatírásban. Idén 7 kategóriában írtak ki pályázatot a kamarák az érdeklődésnek megfelelően.

Nagy öröm – hangzott el a halyi kamarai alelnök Urbán Lajos díjazottakat köszüntő szavaiban –, hogy az eddigiek során minden évben a legmagasabb pontszámot elért pályázó megyénkből került ki, sőt az utóbbi években jellemzően megyénk adja azokat legnagyobb számban is.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből az idén két pályázó részesült elismerésben: a Szatmár-Beregi Kórház és a Tipographic Kft. Mindketten a legrangosabbat az Észak-alföldi Minőségi Díj 2007 régiós elismerést vehették át.

- Galambos Béla -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!