Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.28. 13:32

NAP ELŐFIZETŐJE: Bánszki János

<p>Nyíregyháza – A nyíregyházi <STRONG>Bánszki János</STRONG> évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk. &#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-B%C3%A1nszki%20J%C3%A1nos%20video%20oke_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

– Hálásan köszönöm a tartalmas meglepetést, amellyel megköszönték közel negyven éves olvasói hűségemet. A Kelet nem véletlenül vívta ki a megye legkedveltebb napilapja címet, hiszen tartalmas és szórakoztató, az ember mindent megtalál benne, ami fontos és érdekes.

– Hajnali 3-4 óra körül már a postaládában találom az újságot, az ágyban kezdem lapozgatni. Addig le sem teszem, amíg elejétől a végéig el nem olvasok mindent. Az aktuális politikai események, gazdasági kérdések mellett az olvasói levelek keltik fel leginkább az érdeklődésemet. Szívesen olvason Nagy István Attila színház- és könyvkritikáit és a napi horoszkópot. Érdekesek a „gyermek újságírók”, a SÉTÁ-s diákok cikkei is. Nemcsak elolvasom, meg is jegyzem a Megér egy mosoly vicceit! Büszke vagyok a sportrovat munkájára, és a Ludvig Zsolt által vezetett női röpladbacsapatra – mondta el Bánszki János.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!