Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.06. 17:26

Korszerű telephelyen új Gazda Centrum

<p>Nyíregyháza - A tíz éves jubileumát idén ünneplő Zetor–Vas Kft. csütörtökön ünnepélyes keretek között mutatta be a város, a szakma és a Zetor gyár képviseletében megjelent prominens vendégeknek a új telephelyét. <dia width="850" height="630" alt="Tíz éves a Zetor-Vas Kft. 2007.12.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T_z__ves_a_Zetor_Vas_Kft__2007_12_06_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Tíz éves a Zetor-Vas Kft. 2007.12.06." /></a></dia></p>

A tíz éves jubileumát idén ünneplő Zetor–Vas Kft. csütörtökön ünnepélyes keretek között mutatta be a város, a szakma és a Zetor gyár képviseletében megjelent prominens vendégeknek a új telephelyét.

A közismert cseh traktorokon kívül már egyéb mezőgazdasági gépeket is szervízháttér mellett foglamazó nyíregyházi családi vállalkozás most avatta fel azt a Gazda Centrumot amely korszerű körülményeket teremt az apa és fia, a két Vas Ottó (képünkön) által gazda centrikusan szemlélettel működtetett mezőgazdasági gépforgalmazáshoz.

 

- Galambos Béla -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!