Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.21. 06:06

Illetékes válaszol: Nyolc napon belül kijavítják

<p>Nyíregyháza – A napokban több nyíregyházi olvasónk is panaszolta, hogy lakóhelyén rossz a közvilágítás. Hiába jelentették, nem történt változás.</p>

Nyíregyháza közvilágításának üzemeltetését az E.ON a Városüzemeltetési Kht-val kötött üzemeltetési és karbantartási megállapodás szerint végzi – tudtuk meg E.ON Tiszántúli Áramszolgáltató Zrt. illetékesétől.

– Az ebben szerepeltetettek szerint: az egyedi hibák javítását a bejelentéstől számított 14 napon belül, a csoportos hibák (három, egymást követő sötét lámpa) javítását a bejelentést követő nyolc napon belül kell elvégeznie az E.ON-nak.

Nyilvántartásunk szerint a Csaba utcai hiba javítása az első hibabejelentést követő hatodik napon, a Palánta utcai hibacím javítása a hibabejelentést követő hetedik napon, a Kollégium utcai hibacím javítása az első bejelentést követő harmadik napon megtörtént. Az Arany János és a Toldi utcaiközvilágítás több alkalommal kábelhiba miatt nem üzemelt. A hiba többszöri beavatkozásunk ellenére csak a kábelcserével javítható, amelyet 2008 első negyedévében végzünk el, a (kötelező) közterület bontási és engedélyezési eljárás lefolytatását követően.

Addig a már megépített ideiglenes légvezetékes rendszerrel biztosítjuk az utca – most már folyamatos – közvilágításának működtetését. Az E.ON mindenben eleget tett a szerződésben vállalt kötelezettségének. Ezúton is köszönve az érintettek türelmét, megértését.

Előzmény:

Kapcsolódó cikkek:

- Dankó Mihály -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!