Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.21. 17:09

Feledhetetlen gitárjáték az étteremben

<p>A META Klub harmadik, évzáró rendezvényét csütörtök este tartotta meg a Rolling Rock Étteremben Nyíregyházán. <dia width="850" height="630" alt="Feledhetetlen gitárjáték az étteremben 2007.12.21."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Feledhetetlen_git_rj_t_k_az__tteremben_2007/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Feledhetetlen gitárjáték az étteremben 2007.12.21." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-META_RT_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A kiváló hangulatú esten a Tátrai Tibor - Szűcs Antal Gábor duó feledhetetlen gitárjátékát hallgathatták meg az érdeklődők „A mentális egészség húrjain” címmel.

Az előadást kerekasztal beszélgetés előzte meg, ahol zeneterapeuta, zeneszerző, zenész és pszichiáter világított rá arra, hogy a zene és azok jótékony rezgései mennyire fontos szerepet játszanak az ember életében, milyen meghatározó hatásúak a lelkiállapotra.

A Klub alapgondolatai között kiemelt szerepet játszik a kultúra, az értékek képviselete, melyet a nemzetközi hírnevű előadópáros méltán képvisel művészetükkel.

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!