Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.20. 11:25

Ajándékeső hullik szombaton Mérken

<p>Mérk - Rengeteg ajándék, szívből jövő felajánlás érkezett szerkesztőségünkbe a mérki időseknek. Dicséret illet minden felajánlót, akit lelkiismerete jó cselekedetre indított.</p>

A megyei önkormányzat ápoló-gondozó otthonának lakói bizonyára nagy örömmel fogadják majd a ruhaneműket, háztartási eszközöket, dísztárgyakat és szórakoztató elektronikai cikkeket, melyeket Önök, segíteni vágyó Olvasóink ajánlottak fel.
A napkoriSzabó Sándor és családja örömmel vette a Kelet ajándékozási akcióját. Mint mondta: szülei gyermekkorától arra nevelték, hogy ha lehetősége engedi, mindig nyújtson segítő kezet a támogatásra szorulóknak, a nehéz helyzetben lévőknek.

– Elismerésre méltó, hogy ilyen karitatív akciókban is részt vállal a kedvenc megyei napilapom. Dicséret illet valamennyi felajánlót, akit lelkiismerete jó cselekedetre indított. Az ilyenfajta empatikus magatartás sajnos, manapság már kihalófélben van. Én két lányom és nejem jó állapotú, alig használt kimosott, frissen vasalt ruhaneműit, valamint egy kis olvasnivalót hoztam magammal. Bizonyára örömmel veszik majd ezeket a holmikat a szatmári intézmény lakói szombaton – mondta el Szabó úr.
- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!