Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.30. 10:13

A NAP ELŐFIZETŐJE: Vaskó István

<p>Nyíregyháza – A nyíregyházi Vaskó István évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk. &#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-Vask%C3%B3%20Istv%C3%A1n%20video_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

– Több mint fél évszázada, hogy az újságot olvasom. Kezdetben persze még nem így nézett ki, ahogyan ma, kevesebb oldalszámmal, fekete-fehérben jelent meg, napjainkban már egy fiatalos, küllemében és tartalmában is színes napilapot vehet kézbe minden érdeklődő.

Én főképp a politikát és a közbiztonság oldal híreit szeretem, a feleségem az Ízvilág oldalt kedveli. Minden receptet kivág, sok ételt kipróbált már, egy nagy füzetben gyűjti a legfinomabb, legérdekesebb sütemények, főételek leírását. Nagyon a szívünkhöz nőtt a Kelet az évtizedek során, nap mint nap alaposan, szinte betűről betűre áttanulmányozzuk – mondta el Vaskó István.

- Palicz István -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!